torsdag den 26. september 2013

Hverdag og danske småkager

Trods alt for meget venten, for lidt fitness, en forkølelse og alt for meget overarbejde denne uge lader jeg mig ikke slå ud. Den står på New York på lørdag med den sødeste pige, og imellemtiden oplever jeg gode og yderst mærkelige ting i min hverdag. Tirsdag aften efter arbejde tog jeg hen i den nærmeste boghandler for bare at trippe rundt mellem bogreolerne. Kigge og gå for mig selv, få klaret mine tanker og bare slappe af efter en lang dag omringet af børn. Den mindste dreng slog hul i hovedet i søndags, endte på skadestuen og skal holde sig i ro den næste uges tid. Dette kombineret med et usædvanligt højt energiniveau er klart en dårlig cocktail, og der har derfor disse dage været ekstra meget ballade. Jep, jeg har brug for at forlade huset af og til, selvom jeg ikke har noget konkret at fordrive tiden med.
På vej hjem tirsdag aften blev jeg stoppet på gaden. Spurgt til råds efter den nærmeste bar til øl. Jeg måtte indrømme, at jeg var ret uerfaren på det område, da jeg var tilflytter. Dette endte med en invitation fra den ukendte herre, hvor jeg pænt måtte takke nej tak. I går slog jeg i min fritid vejen forbi supermarkedet. Manden bag disken spurgte mig, hvor jeg var fra, hvor han efterfølgende udbryder: "You look different." Efter lidt pinlig tavshed tilføjede han: "Different in a nice way". Jeg kiggede bare mærkeligt på ham, for hvad var det da for noget underligt noget at konstatere. Jeg spurgte ham, hvad han mente, hvorefter han prøvede med diverse fagter at få mig til at forstå. Underligt var det, og jeg kunne forlade butikken med et smil på læben over en noget så mærkelig hændelse samt hænderne fulde af nykøbte småkager. Tro det eller lad vær - jeg fandt danske småkager, og jeg var nok den gladeste pige i hele Amerika den dag. Og ja, det var på grund af en dåse småkager - I know - men lige pludselig, er det altså de mindste ting i hverdagen, som betyder alverden. Også selvom købet mest af alt har været til fordel for mine hostbørn. Det er mere princippet i at finde noget dansk.
Udover godt humør på grund af mere danskhed i min hverdag, stod den i går ellers på hygge med en tysk pige Anna og efterfølgende på et møde med Veronika fra Tjekkoslovakiet om aftenen. Her til aften mødtes jeg med en danske Christina, som ligeledes bor i området. Der er nok at se til, og jeg hygger mig!


tirsdag den 24. september 2013

Når Danmark kommer til USA!

Grundet en travl weekend og en smule glemsomhed har jeg slet ikke fortalt, at jeg i sidste uge modtog en dejlig gave fra det kolde Danmark. Hvor kommer man pludselig til at sætte pris på de små ting i hverdagen, når man er så langt væk hjemmefra! Jeg blev så ubeskrivelig glad, da en pakke med danske flag dekoreret på ydersiden dumpede ind af brevsprækken. Især når alt mit andet post har været diverse regninger. Så falder typisk dansk slik, danske flag, billeder af de mest savnede personer i mit liv samt sorte indershorts (nærmere betegnet cykelshorts) altså i vildt god jord. Sikke en sød familie jeg har - sender dem mine varmeste tanker! Hvor er det bare dejligt med lidt danskhed i min ellers amerikanske hverdag - og kombineret med dagens rugbrødsbagning, så bliver det jo nærmest ikke bedre. Ja, hvad mere kan man ønske sig, når man har bosat sig i et land, hvor maden er så anderledes, og hvor man er så langt væk, at man rent faktisk savner ting, man aldrig i den vildeste fantasi kunne forestille sig at savne. Slikket er allerede forsvundet, men kan nu fryde mig over nybagt rugbrød for en stund. Jeg er fan af hjemmebag. Aldrig i mit liv har rugbrød smagt så godt!


søndag den 22. september 2013

Baltimore - the crab city!

Baltimore var dagens destination, og ved en ti-tiden tog vi afsted fra Bethesda. Vi var fem piger; Julia, Svenja, Imke, Caja og jeg. Vores lille roadtrip blev kickstartet med tøsemusik og sang, og humøret blev sat højt, da første stop på vejen blev gjort ved Ikea. I hvert fald Caja og jeg var oppe at køre, da vi kunne forlade butikken med rugbrødsblanding gange tre og for Cajas vedkommende ordentligt chokolade. Selvom jeg aldrig har været den store rugbrødsfan derhjemme, må jeg ærligt indrømme, at jeg savner det! USA's enorme mængder af hvidt sødt brød er ulækkert, så jeg ser frem til tirsdag, hvor jeg kan holde bagedag!
Da vi ankom til Baltimore spadserede vi rundt på havnen en stund, tog en masse billeder og kiggede på skibe. Derefter slog vi vejen forbi Baltimore Akvarium, som vi havde fået fortalt, skulle være et besøg værd. Dette kan vi kun give folk ret i, og det får derfor de varmeste anbefalinger herfra. Det var så smukt og fascinerende derinde. Enorme akvarier med fisk i alle størrelser og farver. Ligeledes var der fugle, en regnskov, de smukkeste natur- og dyrebilleder, 4D biograf og delfinshow. Det var ubeskriveligt smukt opbygget. Efter et par timer der fandt vi et sted at spise. Vi spiste på "Dick's", som Svenja havde fået anbefalet af en veninde. En meget anderledes og sjov oplevelse, da tjenerens job var at være grov ved sine kunder. Vi fik burger i rigtig amerikanerstil, og selve restauranten/baren var komisk af udseende. Meget anderledes. Efter vores sene frokost tog vi flere billeder, besøgte en souvenirshop med diverse krappeting, da Baltimore bliver kaldt "the crab city" (og nej, ikke crap) samt besøgt et skib fra anden verdenskrig. Efter en lang dag vendte vi snuden hjem - godt trætte, men med en håndfuld oplevelser rigere.

Fest i DC, McDonalds og Poolesville-dag.

Puha da, sikke en omgang. Fredag stod på fest i DC - første rigtige fest i staterne. Efter arbejde slog Caja vejen forbi, hvorefter vi fik et lift af nogle drenge, som også var blevet inviteret til festen. Vi kørte til et hotel, hvor der blev holdt forfest for dernæst at tage på club i hovedstaden. Da jeg frem til januar er "under age" her, og i princippet ikke må drikke, måtte jeg bruge en promoter til at komme ind. Ind kom jeg, og vi havde en vild aften indtil alkoholen slog lidt for hårdt, og vi måtte med en taxi tilbage til hotellet. Det er stærke sager, de har her, og jeg måtte bukke under lidt for tidligt. Meningen var, at vi skulle overnatte på hotellet, men da jeg vågnede til slåskamp i sengen ved siden af mig, besluttede vi os for at pakke sammen og smutte. Caja og jeg blev derfor klokken fem om natten kørt tilbage til Bethesda, hvor vi dernæst sov resten af natten i Cajas bil. Trods en lidt træls afslutning, havde vi en sjov aften, og det var fedt at feste her. Vi betalte ikke noget selv, da fyrene her er meget gavmilde. Ligeledes gjorde vi os et godt grin over folk, der både kommenterede vores outfit og dans. Jeg blev utallige gange spurgt, om jeg virkelig skulle have mine converse på i by (ja, for mit vedkommende er det federe med fødderne på jorden end tårnhøje stiletter, som dræber ens fødder i løbet af aftenen.... Selvom stilletter er pænere!!), og ligeledes synes folk at danskere danser mærkeligt. En fyr på clubben beskrev vores dans som hoppende, og ja vi må nok indrømme, at vores dansemoves skillede sig ud fra mængden. Dette gjorde vores lyse hår også, da størstedelen af menneskerne på clubben var mørke. Dette resulterede i lange blikke. Sjovt havde vi det da, indtil vi måtte sove på bagsædet af en kold bil. For ikke at skulle konfrontere min hostfamilie med nattens hændelser, drog vi afsted mod Poolesville klokken otte næste morgen. Jeg var ikke meget værd, men Caja fik mig alligevel lokket mig med til Poolesville dag et par timer. Tømmermænd havde jeg dog ikke, men min krop var ikke ligefrem glad for mig. Jeg var monster træt! Når det så er sagt, var Poolesville dag rigtig hyggelig. Der var parader, boder, aktiviteter og live-musik - sådan rigtig country agtigt! Da vi havde brugt et par timer der, tog vi hjem til Caja, hvor jeg nærmest faldt om af udmattelse. Jeg fik et par tiltrængte timer på øjet, inden Caja kørte mig til metroen. På vejen derhen tillod vi os selv, at smutte på McDonalds. Usundt men godt!


lørdag den 21. september 2013

Alenetid

Trætheden har meldt sig. Jeg er bombet. Vil nyde aftenen på værelset med nykøbte blade og god musik. Jeg har lige taget et dejligt langt bad og er mere end klar til at kravle under dynen iført nattøj og hyggestrømper. En atypisk lørdag aften - men hvor er det dog tiltrængt. Havde en vild aften i går og en streng dag i dag. I morgen bliver oplevelsesrig, men skal klart lades op først. Poster et indlæg om weekendens hændelser og herligheder i morgen. Godnat til jer derude!


Translate: I'm so exhausted. Very tired! I will spend my evening in my room with new magazines and music. I just took a nice long shower and I'm so ready for bed. I'm wearing my pajamas and cozy socks and I'm so ready for some Loui-time. An atypical Saturday night - but it's very needed. Had a crazy night last night and a hard day today. Tomorrow will be busy and fun, but I need some rest before more experiences. I will make a post tomorrow about the events and great things of my weekend. Goodnight folks. 

søndag den 15. september 2013

Go Nationals!!

"This is America!" sagde min host dad, da vi ankom til Nationals Park ved middagstid. Jeg var spændt på en dag i sportens tegn trods det, at jeg normalt ikke er typen. Baseball kamp - Washington Nationals mod Philadelphia Phillies - var på programmet, og jeg var super glad for, at min host familie tog mig med. Det var sådan en dejlig dag, og jeg er allerede dybt fascineret af den amerikanske sportsånd. Vil afsted igen altså, og næste gang skal den stå på amerikansk fodbold! 
Min host dad havde købt billetter så PNC Diamond Lounge var inkluderet, hvilket betød, at vi startede  ud med frokost i loungen inden kampstart. Vildt lækkert med spis og drik alt hvad du kan - dog var maden i typisk amerikanerstil. Efter frokost skulle børnene lige have det rette outfit til kampen, så med matchende tøj og kasket var de klar til at heppe Washington til sejr. Vi havde rigtig gode pladser, og vi blev serviceret af personale, så snart vi havde brug for det. Ja mad og drikke under selve kampen var også inkluderet - det rene lukus. Kampen varede lidt over fire timer, og stemningen var i top. Selve spillet var en smule langtrukken, men blev dog piftet op af musik og underholdning som "The President run", hvor amerikanske præsidentmaskotter skulle løbe om kap. Kampen sluttede med en sikker sejr til the Nationals (11-2), og især min mindste dreng var helt høj over resultatet. Alt i alt var det en super hyggelig dag og ikke mindst en god oplevelse. Jeg nyder alle de dejlige ting, jeg oplever her, prøver at fokusere på alt det gode samt værtsatte de mennesker, jeg har omkring mig. Her til aften kom min host mom op på værelset med en lille gave til mig - en tøset National T-shirt fra Victoria Secrets. Kunne man ønske sig en bedre hostfamilie? 


Translate: "This is America!" said my host dad when we arrived at Nationals Park. I was excited! A whole day of sports, and I'm usually not the type. Baseball Game - Washington Nationals vs Philadelphia Phillies - was on the program and I was happy that my host family invited me to the game. It was such a lovely day and I'm already fascinated by the American sports passion. Want to see more, and the next time it must be American Football. My host dad had bought tickets with PNC Diamond Lounge included, so we had lunch in the lounge before game start. Eat and drink all you can - nice! After lunch, the children had to get the right outfit for the game, so with matching clothes and cap, they were ready to cheer Washington to success. We had really good seats, and we were served by staff as soon as we needed it. Yes food and drink during the game were also included - nothing to complain about haha. The match lasted around four hours, and the atmosphere was great. The game was a little bit boring in the long run, but it was still a lot of fun. The match ended with a triumph to the Nationals (11-2), and especially my youngest boy was quite happy for the result. It was such a great experience. I enjoy all the wonderful things I experienced here and I really appreciate the people I have next to me. This evening, my host mom went to my room with a small gift for me - a National T-shirt from Victoria Secrets. Could I ask for a better host family? The answer is no! 

Color in motion 2013

Sikke en dag. Kan næsten ikke få armene ned igen. Jeg har virkelig grint i dag - danset - sunget - løbet - og ikke mindst set dum ud. Dagen har stået på solskin og masser af farver. Alle farver. Caja og jeg brugte morgenen på RFK Stadium i Washington DC til Color in Motion, som er et fem kilometers løb, hvor der blev skudt med farver. Vi stod tidligt op for at klargøre os for dernæst at tage metroen. Vores outfit stod på hvid t-shirt, neonfarver og danskerflag, og humøret var højt, da vi forlod Bethesda. Da vi ankom til stadionet var der allerede tusinde mennesker, musikken spillede og stemningen var i top. Efter   en lang kø og 40 minutters venten fik vi endelig afleveret vores tasker ved bag check, og så var vi ellers klar til en fest af et løb. Sjovt var det! Der var farver over alt, og vi lignede seriøst en farvepalet, da vi kom i mål. Det var helt vildt fedt, og jeg tror billederne taler for sig selv!
Efter en festlig formiddag stod vi atter på metroen med Washington midtby som næste stop. Shopping og frokost var på eftermiddagsprogrammet. Dækket af farver begik vi os ind i den nærmeste butik for at låne et toilet, og der blev da også sendt store blikke fra både ekspedienter og kunder. Efter et ihærdigt forsøg på bare at se nogenlunde præsentabel ud igen, måtte vi mere eller mindre opgive det sidste. Især jeg var en smule ked af den nye hårfarve, jeg havde fået anskaffet mig. Ja, med yderst blondt hår fra naturens side, frygtede jeg et par måneder med blåt hår, og derfor var butikkernes spejle en pinsel for mig lige i dag. Trods et par komplimenter med på vejen fra nogle piger, som åbenbart så en ny hairstyle i lyst hår med et twist af lyseblå, ja så var jeg desværre ikke fan. Shoppet fik vi gjort lidt, en bid mad lige så, og China Town blev da også besøgt.
Caja er taget hjem, jeg har huset for mig selv og den står derfor på hygge resten af aftenen. Billetterne til NYC er bestilt, og jeg forkæler mig selv med John Mayer musik og tanken om koncert snart. God weekend til alle!


Translate: What a day. Can barely get my arms down. I really laughed today - danced - sang - did the run. The day has been wonderful. Lots of colors. Caja and I spent the morning at RFK Stadium in Washington DC to Color in Motion, which is a 5k run with color exploding. We got up early to take the metro. Our outfits were white t-shirt, neon colors and Danish flags and text in our faces and on our legs. When we arrived at the stadium, there were already thousands of people, the music was loud and the atmosphere was amazing. After 40 minutes of waiting we finally got handed our bags at the back check, and then we were totally ready for the race. We had so fun! There were colors everywhere, and we looked like a color palette, when we crossed the line. It was really cool. After the run we made it to DC. Covered by colors we found the nearest store to borrow a toilet - everyone was staring at us. I was a little bit upset by my new hair color - blue! With naturally blond hair I feared a few month with blue hair, cause I tried that before. Not good at all. I wasn't a fan, even though some girls gave me compliments and saw blond hair with a twist of blue as a new hairstyle. In DC we did a little bit of shopping, got a great dinner and visited China Town. Now I'm at home, Caja left and I have the house to myself. I just want to relax and enjoy the rest of the evening. The tickets for NYC is ordered, and I will have some Louise-time with John Mayer songs and the thought of the upcoming concert. See you! 

fredag den 13. september 2013

De sidste par dage har jeg....

..... Set min første NFL kamp i TV uden at fatte en skid og samtidig været yderst skuffet over, at Washington Redskins tabte kampen. Spist Frozen Yoghurt. Svunget hofterne til Zumba. Følt mig sund og usund på samme tid. Tegnet. Fået løn og brugt den. Haft skønne dage med mine hostbørn. Blevet registreret til the color in motion run. Leget med Lego. Fået at vide af den ældste dreng, at han elsker mig - det varmer. Skypet med Caja i 2 timer og 45 minutter. Sovet middagssøvn.Tænkt på min familie og venner derhjemme. Løbet ni kilometer. Været sulten. Købt søde gaver. Mødt en ny au pair. Været chokeret over, at en næsespray kan koste 836 kr - ja, du læste rigtigt. Løbet yderligere 8 kilometer. Set Topmodel. Gjort internetkøb. Fundet kloge ord på gulvet. Svømmet baner. Haft High School musical sange på hjernen. Holdt "lav-så-lidt-som-muligt" dag. Glædet mig.


Translate: Lately I've ..... watched my first NFL game on TV without understanding a damn thing - I was disappointed that the Washington Redskins lost the game. Eaten Frozen Yogurt. Joined a Zumba class. Felt healthy and unhealthy at the same time. Done some drawings. Got my salary and used it. Had wonderful days with my host children. Been registered for the color in motion run. Played with Lego. Been told by my oldest boy, that he loves me - so cute. Skyped with Caja for 2 hours and 45 minutes. Taken a nap. Had my family and friends on my mind. Done a 5,5 miles exercise on the tread mill.  Been hungry. Bought sweet gifts. Met a new au pair. Been shocked that a nasal spray can cost $152. Done a 5 miles exercise on the tread mill too. Watched Top model. Made internet shopping. Found a note on the floor with wise words. Done a swimming exercise. Had High School Musical songs on my mind. Had "Do-nothing-just-relax-in-bed" day. Looked forward to a lot of great things. 

onsdag den 11. september 2013

Let me put a smile on your face

Det er ikke altid nemt at være ene pige i søskendeflokken - jeg ved det fra mig selv, men er ligeledes vidne til det her. Min lille hostpige synes det er svært af og til, og hun lader sig let frustrere. Hun bliver ked af det - skaber sig en smule - råber og skriger. Nej prinsessen er ikke nem at have med at gøre, når tingene går den forkerte gang. Som au pair kan det være en stor mundfuld. En dyb indånding skal der til, især når ens kloge ord ikke altid bliver taget så godt imod som håbet. Dog bliver det nemmere og nemmere at tackle med tiden. Jeg siger altid til hende, at hun er meget kønnere, når hun smiler. Giver hende et kæmpe kram. En dag havde vi en længere snak. Hun var sur - rigtig sur. Jeg fortalte hende, at det ikke nyttede noget, og det var dumt at spilde sin tid på at være i dårligt humør. Hvorfor ikke være glad i stedet. Tænke gode tanker. Vi var ikke helt enige. Et par dage efter kommer jeg ind på hendes værelse. Der er nyt på hendes opslagstavle, og jeg kan ikke lade være med at smile. I skolen har hun i en selvvalgt opgave lavet nedenstående tegning, og man kan da ikke andet end at holde af hende. På papiret står der: 

"Bad thoughts are bad. Good thoughts are excilent, wonderful, perfect and joyful. I love to feel good instead of bad. Joyful instead of grumpy, or happy instead of sad. But I'd rather feel good inside instead of bad. But whatever I'm feeling inside is fine."

Som au pair gør man virkelig sit bedste for at passe ind, blive accepteret, gøre et godt indtryk samt have en positiv indflydelse. Det varmer, når det lykkes! 


Translate: It is not always easy to be the only girl in the family. It's not always easy with two brothers. I know it from myself. My little host girl think it's difficult sometimes, and she gets frustrated very easily. She gets upset - yelling and screaming. No, the princess is not easy to deal with when things aren't like she wants. As an au pair it can be difficult to handle. Sometimes I have to take a deep breath, especially when she doesn't want to listen to my wise words. However, it becomes easier and easier to deal with. I always tell her that she is much prettier, when she smiles. I usually give her a big hug - it helps. One day we had a long talk. She was angry - really angry. I told her it was waste of time being sad.Why not be happy instead. Think good thoughts. She doesn't agree. A few days later I come into her room. There was new paper on her bulletin board, and I couldn't stop smiling. At school, she has as a self-chosen task made ​​the drawing below. On paper it says: "Bad thoughts are bad. Good thoughts are excilent, wonderful, perfect and joyful. I love to feel good instead of bad. Joyful instead of grumpy, or happy instead of sad. But I'd rather feel good inside instead of bad. But whatever I'm feeling inside is fine." As an au pair you do your best to fit in, be accepted, make a good impression and have a positive influence. It feels so good, when you succeed!

søndag den 8. september 2013

I'M SO LUCKYYYYYYY!

Ved ikke, hvad jeg skal sige. Er mundlam. Glad. Overglad! Det kan ikke beskrives. Jeg har lige vundet to billetter til The Global Citizen Festival i Central Park NYC. En festival med navne som Stevie Wonder, Kings Of Leon, Alicia Keys og John Mayer. Er heldig. Livet er skønt. Klager ikke!

Translate: Don't know what to say... I just won two tickets for the Global Citizen Festival in Central Park NYC. Looking forward to hearing Stevie Wonder, Kings Of Leon, Alicia Keys and John Mayer! Life is great! 

Vilde rutsjebaner og vind i håret

Så blev det søndag igen. Allerede. Weekenderne flyver afsted her. Vi har det sjovt - nyder livet. Fredag var lig med tidligt fri, huset for mig selv og sleepover med Caja. Min host familie var til Snore N Roar i The National Zoo, hvilket vil sige, at de skulle til nogle aktiviteter der, samt overnatte. Da Caja kom, viste jeg hende downtown Bethesda. Hun skulle jo ikke snydes for byens skønhed, når mørket falder på. Hun var fascineret, jeg lige så. Der er så smukt her. Vi købte Georgetown Cupcakes og tog i Giant for at handle lidt ind til aftensmad. De har så mange underlige ting her, og tanken om dansk mad blev derfor byttet ud med at eksperimentere lidt med amerikanske skørheder. Da vi kom hjem stod den derfor på bagning, og der kom da også en farverig, sød og yderst kaloriefyldt skønhed ud af det. Efter tøsefilm og en ubeskrivelig stor indtagelse af frysepizza, kage, muffins, chips og slik var vi ikke bare mætte, men total færdige. Det var direkte ulækkert. Puha da. Overtrætte og høj på sukker holdte vi den kørende det meste af natten med internetshopping, snak og fjollerier. Klokken fire bestemte vi os for at ramme madrassen et par timer, før vi skulle tidligt op igen. Lørdag stod den nemlig på mini-roadtrip til Six Flags - en forlystelsespark med Looney Tunes og superhelte temaer. Det var stort, vildt og vådt. Vi havde nogle vilde timer. Rutsjebanerne er enorme her, og der er ingen tvivl om, at alt i Amerika er vildere og større. Så Legoland, Djurssommerland og Fårup kan godt pakke sammen. Danmark kan godt pakke sammen i forhold til staterne. Nogle af rutsjebanerne var endda så vilde, at det blev direkte ubehageligt, og jeg elsker ellers rutsjebaner. Fedt var det, og vi var kørt godt trætte, da vi nåede eftermiddagen.
Direkte efter Six Flags kørte vi til Julias hus, hvor vi senere blev samlet op. Vi skulle til Barbecue og møde nogle af hendes venner fra Peru. Vi spiste grill-mad, ristede skumfiduser og festede en smule. Ham fyren som lagde hus til festen var fra Peru og hans far er en diplomat, så trods alkoholgrænsen på 21 år, kunne vi lovligt drikke hos ham. Underlig regel, men fedt for os. Trods træthed holdte vi den det meste af aftenen, og det var super hyggeligt at mødes en større gruppe mennesker. Tror vi var omkring 25 - folk både fra Danmark, Tyskland, Sverige, Peru, Spanien, Frankrig og Argentina. Vi lånte en sofa hos Julia og overnattede der, for dernæst at tage tidligt hjem her i morges. I dag står den bare på afslapning, så jeg kan lade op til endnu en arbejdsuge. Har her i formiddags snakket med min dejlige familie derhjemme. Jonas (min lillebror) har fødselsdag, så der skulle selvfølgelig ønskes tilykke. Savnet bliver da lige en smule større, når man ved, at de har været samlet hele familien for at fejre ham. Æv da. Nu vil jeg smutte i fitness og føle mig sund for en stund. Ha' det godt så længe!


Translate: Sunday, already. The weekend run so fast. We're having so much fun here - enjoying life. Friday was great. I was free early, had the house for myself and had a sleepover with Caja. My host family was to Snore N Roar in The National Zoo, where they did some activities and slept in tents. When Caja arrived to my house, we walked downtown to see Bethesda. I wanted to show her the beauty of the city in the night time. She was fascinated, and I was too. I always am. We bought Georgetown Cupcakes and went to Giant to do some shopping for dinner. They have so many weird things here, and the idea of cooking some danish food for dinner was replaced with crazy american food. When we got home we did some baking, and we made a very colorful, sweet and extremely unhealthy cake. We saw a girl movie while we ate tons of pizza, cake, muffins, chips and candy, and we were so full. It was directly disgusting, but fun. Over tired and high on sugar we were awake most of the night. At four o'clock in the morning we decided to go to bed and get some rest before getting up early again. Saturday we did a mini roadtrip to Six Flags - an amusement park with Looney Tunes and superhero themes. It was big, wild and wet. We had some crazy hours. The roller coasters are huge here, and everything in America is just crazier and bigger. The amusement parks in Denmark is nothing compared to the amusement parks here. Some of the rides were even so wild that I didn't enjoyed that much, even though I'm usually love roller coasters. But it was cool and fun, and we were pretty tired when we reached the afternoon. Directly after Six Flags we went to Julia's house, where we got picked up later. We were going to a Barbecue to meet some of Julia's friends from Peru. We did the food on the fire, roasted marshmallows and partied a bit . The guy who housed the party were from Peru and his father is a diplomat, so despite the alcohol limit of 21 years, we could legally drink in his house. It's a weird rule, but cool when you're underage. We had fun, and it was nice to meet a large group of people. I think we were about 25 people - people from Denmark , Germany, Sweden , Peru, Spain, France and Argentina. We spent the night in Julia's house, and we went home early this morning . Today I just want to relax so I'm ready for another week of working. This morning I skyped with my lovely family. Jonas (my little brother) has birthday today, so of course I wanted to wish him congratulations and celebrate him a bit. I heard that the whole family has been gathered to celebrate him today and it made me miss them even more. I'm sorry that I couldn't be there. Now I want to go to the gym and feel healthy for a while. All the best!