fredag den 8. august 2014

Hollywood Sign, downtown LA, Beverly Hills and Venice Beach

Fredag blev brugt på stjerneland - Los Angeles. Fra morgenstunden kørte vi op i bjergene til Griffith Observatory, hvor vi havde udsigt over storbyen og Hollywood skiltet. Morgenstunden var dog diset, og udsigten var ikke helt optimal. Vi fik dog set det berømte skilt, som så noget lille ud på afstand. 
Efterfølgende kørte vi ned igen og begav os gennem storbytrafikken for at komme downtown. Vi fandt os legende let en parkeringsplads, hvorefter vi til fods fandt det berømte Walk of Fame samt Chinese Theatre, hvor hånd og fodaftryk af de kendte, var i asfalten. Mor og jeg var klart enige om, at det er utroligt, hvor lidt der skal til for at tiltrække turister fra hele verden. Bare et par tusinde stjerner i fortovet med nogle kendte navne på toppen - ja, så er den hjemme. Vi var ikke lige frem begejstret. Los Angeles var også noget skuffende i sig selv - ucharmerende og opreklameret. Vi var dog blevet advaret om dette på forhånd, og man kan jo ikke tage til Cali uden at aflægge LA et visit.
Downtown LA var hurtigt overstået, og vi tog dernæst til Beverly Hills. Vi fandt det berømte skilt fra TV-serien Beverly Hills 90210, som var at finde i Beverly Gardens Park over springvandet. Ellers kørte vi op og ned af bydelens fine kvartere med alle de dyre huse, og dette besøg fald meget mere i god jord. Det var her flot og grønt, eksklusivt og meget mere hyggeligt. Dagens slutpunkt blev Venice Beach, hvor den stod på strand, afslapning og solbadning. Vi tog en slentretur op og ned af strandpromonaden, nød en FroYo og betragtede ellers bare miljøet omkring stranden. Mange hippier og fattige var at se med deres markedsboder for at sælge alt lige fra smykker og hennatatoveringer til malerier og andre kunstværker. 
Vi sluttede af med aftensmad på hotelværelset, hvor vi endnu en gang havde linet op med hjemmelavet indkøbsmad buffet. Godt var det! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar