mandag den 14. april 2014

Miami, part 1

Når jeg tænker en uge tilbage, kan jeg næsten ikke få armene ned. Mathilde (en gymnasieveninde hjemmefra bosat i Californien) og jeg har nydt en uge i varmen - Miami Beach, Bahamas og Key West. Simpelthen en fantastisk ferie! En ferie, der har været indbegrebet af oplevelser, sol og strand, kolde drinks, søde fyre og flot påklædning. 

Søndag morgen klokken fem blev jeg samlet op af en shuttle og kørt til lufthavnen DCA. Dette var starten på den bedste ferie til dato. Efter små tre timer stod jeg i Miamis lufthavn, hvorefter jeg på egen hånd måtte finde vejen til bus 150 for at komme til South Beach. Lufthavnen var gigantisk, og der var ikke andet for end at spørge om vej. Efter et hav af forkerte vejangivelser og en meget opgivende Louise, ankom jeg endelig til destinationen og fandt Mathilde ventende under en parasol på Ocean Drive. Mathilde havde ventet i tre lange timer, og havde imellemtiden fået sig en dejlig rød kulør. Da vi ikke kunne tjekke ind på vores hostel før tre, fandt vi et sted for en bid mad, hvor vi samtidig kunne catche op på ni måneders oplevelser hver for sig. Det var tiltrængt. Da vi havde tjekket ind, fandt vi et supermarked, hvor vi kunne købe det nødvendige. Vi prøvede at fikse Mathildes ID med neglelak, så det ikke skulle være en forhindring, når vi senere på aftenen havde planer om at udforske Miamis natteliv. Vi måtte dog opgive. Efter vores handlen smuttede vi på stranden, fandt det amerikanske livredderhus og poppede en flaske champagne, vi dernæst nød i de skønne omgivelser. Perfekt måde at skyde ferien igang på. Vi faldt i snak med nogle mørke fyre, som kom hen til os for en sludder. Stilen er meget anerledes i Miami, så det var fyre med stort tøj og guldtænder - en anelse komisk. Vi udvekslede numre af ren høflighed, men det var så også det. Dernæst smuttede vi tilbage til vores hostel, checkede ind og gjorde os klar til aftenens festligheder. Vi boede på DecoWalk hostel midt på Ocean Drive, så vi var tæt på strand, fest og farver. At Mathilde ikke er 21 endnu var denne aften ikke noget problem, og vi havde en virkelig fed aften, hvor vi mødte og hang ud med så mange forskellige mennesker. Vi var nærmest ikke alene på et eneste tidspunkt, for hver gang vi satte os ned, kom folk hen for en sludder eller drink. En holdfuld numre og drinks blev det til, samt nogle tilbud, vi pænt måtte afvise. Alt lige fra tilbud om ægteskaber og privatfester til motorcykelture og gamle mænd, der ville hooke os op med deres sønner. Meget opmærksomhed fik vi altså, tror virkelig folk kunne se, at vi ikke er fra det amerikanske. 
Mandag morgen skulle vi allerede tjekke ud klokken elleve, hvilket var en smule hårdt. Mathilde havde tømmermænd, vi var trætte og orkede ikke rigtigt at rende rundt med vores bagage. Vi fik dog slæbt vores opbakning ned på stranden, hvor vi tog lidt sol og slappede en smule af, inden vi skulle fange en taxi og køre til Port of Miami. 

Forsættelse følger..... 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar