lørdag den 19. april 2014

Miami, part 2

Med tømmermænd, manglende søvn og oppakning tog vi fra havnen hen til vores hostel, for at sætte vores tasker. Dette gjorde vi med taxi, og der gik ikke lang tid, før aftenens festligheder gav bagslag. To trætte og uopmærksomme piger formåede både at smadre en iPhone-skærm samt hovedløst at checke ind på det forkerte hostel. Dette resulterede i en utilfreds Mathilde samt søgen efter det rigtige hostel. Vi fandt stedet, men da der først var check in klokken tre, smuttede vi ned på Miami Beach og brugte et par timer der under en solskærm.
Tilbage på hostlet mødte vi en dansk mand, som vi faldt i snak med. Det var helt sjovt med dansk selskab. Til aftensmad tog vi ud og spiste sushi, hvorefter vi rendte ind i en italiensk fyr, som også boede på samme hostel. Med ham tog vi ned på Lincoln Street på bar. Her fik vi kæmpe drinks og havde det vildt sjovt.
Lørdag tog vi på tur til Everglades, hvor vi var på bådtur, så alligatorer i det fri, så krokodilleshow og holdte baby krokodiller. Da vi kom hjem, blev vi inviteret på aftensmad i køkkenet på vores hostel, hvor vi var en kæmpe gruppe sammen, inden vi alle tog til happy hour for gratis drinks. Her mødte vi flere nye mennesker, og vi havde det så sjovt. Virkelig nogle fede typer. Der var også nogle mærkelige i blandt - især en offensiv teenagedreng, der ikke var en dag over 16, samt en franskmand, som mente jeg var den smukkeste, han nogensinde havde set. Det var ret komisk. Efter happy hour, tog vi ud i Miamis natteliv med alle vores nye bekendtskaber. 
Søndag morgen skulle vi tjekke ud klokken tolv, så vi brugte stort set resten af dagen på vores hostel efter udtjekning. Der var pool og solområde på taget, så der hang vi ud med nogle af fyrene fra aftenen forinden. Da klokken blev fire var det tid til afgang mod lufthavnen. Det var ærligtalt en smule sorgmodigt efter sådan en fantastisk uge. Hverken Mathilde eller jeg havde lyst til at tage hjem.

Vi er begge enige om, at dette har været det fedeste længe. Vi har fået så mange vilde oplevelser med i bagagen, mødt så mange fede mennesker fra hele verden, fået sygt meget opmærksomhed grundet vores blå øjne og lyse hår, levet på gratis drinks, blevet tilbudt ægteskaber, vundet på casino, svømmet med delfiner, leget med alligatorer, været total usunde, været på bar alle aftener, brugt alt for mange penge, set godt ud størstedelen af ferien, bare levet livet fuldt ud, og ikke skænket au pair livet en tanke. Totalt befriende altså. Dette burde alle menneske unde sig selv mindst en gang i livet!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar