onsdag den 16. juli 2014

Beaver dam and celebrating a birthday child

Mandag stod den på tur ud af huset det meste af dagen for mine hostbørn, hostmom og jeg. Vi skulle med svømme teamet til Beaver dam - omtrent halvanden times kørsel væk. Det var et rigtig hyggeligt sted ved en stor sø, hvor børnene bare kunne svømme rundt og have det sjovt. Hoppe ud fra klipper og lave udspring fra en svævebane. Vi havde stor barbecue til frokost og nød ellers bare de dejlige omgivelser. 
I går tirsdag stod den på afslapning i mine fritimer og ellers på swim meet om aftenen. Dog blev stævnet under opvarmning atter aflyst grundet voldsomt tordensvejr (det har ramt klokken seks næsten hver dag for to uger), og vi måtte løbe hjem, mens regnen silede ned. Det var en våd omgang! 
I dag har det været min mindstes fødselsdag, hvilket er blevet fejret med vafler til morgenmad, danske pandekager til kaffe, lasagne til aftensmad og islagkage til dessert. Selvfølgelig også med balloner, en masse fødselsdagspynt og gaver i lange baner. Syv år, pave stolt. Han har haft en kanon dag med en masse opmærksomhed i form af besøg af bedsteforældre, telefonopkald og fødselsdagssang. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar